Huddinge snickeri AB

 

Huddinge Snickeri AB tillverkar möbler och kompletta inredningar för såväl offentliga som privata miljöer. allt ifrån spännande butiks och resturanginredningar till kontorsinredningar och ombyggnadsprojekt.

 

vi är ett familjeföretag som startades av Johannes Hammerman i Huddinge 1953. verksamheten ser ju självklart annorlunda ut idag då vi leverarar inredningar och möbler till kunder runt om världen. Vi har moderna maskiner och samarbetspartners runt om Sverige. Men precis som vid starten för 60 år sedan är våra snickare den grund som företaget står på. De står för kreativitet, erfarenhet och ett stort ansvarstagande för kvaliteten i varje projekt.

 

Uppdragen innebär ofta utmaningar för våra snickare och projektledare, där vi hjälper kunden att förverkliga sina idéer. Vi ger förslag på lösningar och ofta jobbar vi ett nära samarbete med arkitekter och formgivare.

 

Inom verksamheten arbetar såväl snickare som montörer och certifierade projektledare med erfarenhet från olika typer av snickeri, bygg och inredningsprojekt.

 

 

 

 

Medlem i Stockholms Snickarmästare förening

 

Huddinge snickeri AB Speditionsvägen 47, 142 50 Skogås 08-609 99 80 info@huddingesnickeri.se