Huddinge snickeri AB

Huddinge snickeri

Vilka tjänster vi erbjuder

Nedan ser du urval av våra tjänster. Tveka inte kontakta oss om du har frågor kring någon tjänst.

Inredningsdesign

Möbeltillverkning

Ibland hittar man inga möbler som passar eller så vill man en alldeles unik möbel eller något som passar in exakt i rummet. Då kan vi hjälpa till att tillverka den speciella möbeln, det kan röra sig om matbord, TV-möbler, eller en soffa i specialmått. Vi kan också hjälpa till med att ta fram tillverkning av mindre möbelserier vid behov.

Montering av inredning och snickerier

Såklart utför vi montage av de specialsnickerier vi tillverkar, främst i Stockholm men även i övriga delar av landet.  Vi har ID06 och fullt utrustade servicebilar.

Möbeltillverkning,Inredningsdesign
Möbeltillverkning

Specialsnickeri

Grunden i vårt företag är specialsnickerier,  vi tillverkar snickerier för både offentliga och privata miljöer. Vi utför många olika typer av projekt, det kan röra sig om portar till bostadsrättsföreningen, ett dressingroom eller bibliotek till ett privat hem eller en receptionsdisk till ett hotell.
Eller varför inte tillverkning av foder och socklar i specialprofiler till ett renoveringsprojekt?
Vi har en modern maskinpark, med 5-axlig CNC 3D-cad och komplett ytbehandlingsverkstad. I huset finns även sadelmakare som kan hjälpa till med ex dynor, läderlindning av handledare mm.

Inredningsdesign

Vi jobbar ofta efter arkitekt eller designers ritning, men vi kan också med hjälp av vår erfarenhet ta fram designen till ert inrednings eller möbelprojekt.
Vi kan såklart också samarbeta med arkitekt och bistå med vår erfarenhet för att ta fram den bästa lösningen för just ert behov.

Inredningsdesign
Möbeltillverkning

Återbruk

Idag blir det mer och mer vanligt att man använder återbrukade möbler och inredningar till sina projekt. Vad kan ett specialsnickeri hjälpa till med vid återbruk?
Ibland kan det vara så att det saknas delar eller så är vissa saker slitna eller så kan det vara fel mått för att passa in på plats.
Här kan vi hjälpa till med att lackera om, reparera eller göra ombyggnader av befintliga inredningsdelar. Om det behövs kan vi också nytillverka möbler till utgångna serier.
Eller varför inte förse dina gamla skåp med nya luckor? Eller göra om dina gamla bordsskivor till nya skåp eller hyllplan?

Byggindustri och bygghandel

Till byggindustrin och bygghandeln bistår vi med olika typer av tjänster, det rör sig om formatsågning av skivmaterial, cnc-fräsning, tillverkning av specialprofiler, fräsning och hyvling av väggpaneler, ytbehandling, kantlistning av skivmaterial, tillverkning av trädetaljer för gjutformar och mycket annat.
med våra ändamålsenliga lokaler, stora skivsåg, kantlistmaskin och 5-axlig CNC-fräs har vi möjlighet att hantera även större mängder material.

Möbeltillverkning